FLO en DVVO legpenning voor de majoor Willem van Boven.

Op donderdag 31 maart is in de Officierskantine van de Legerplaats bij Oldebroek de functioneel leeftijdsontslag receptie van de majoor Willem van Boven (met de bijnaam “grote Willem”) gehouden en is er afscheid genomen van alweer een icoon uit de verplaatsingswereld. Een markante persoonlijkheid, iemand met het hart op de juiste plaats, altijd begaan met zijn naaste collegae en met de eenheden waarvoor het werk wordt verzet.

Willem is niet ‘zomaar’ gegaan, hij heeft de DVVO legpenning met nummer 002 ontvangen uit handen van C-DVVO Lkol Dave van Noort. Zeker geen afscheidscadeau maar een terechte waardering voor alles wat hij voor de DVVO heeft betekend. Daarbij heeft hij tot het laatste moment vol gas gegeven. Zo heeft hij in de afgelopen twee weken nog de CP100 order herzien en overgedragen aan zijn opvolger.

Willem nam op zijn eigen wijze afscheid door uitvoerig terug te blikken op zijn loopbaan. Ter afsluiting gaf hij vervolgens alle aanwezigen een typische verplaatsers-hap: een zelfgemaakte gehaktbal met een flinke klodder mayo!

Beste Gerda en Willem het gaat jullie goed, blijf gezond en geniet van de tweede helft die nu gaat beginnen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie