Functioneel leeftijds ontslag voor de Luitenant Kolonel H. Bouwknegt

Donderdag 28 januari nam lkol. Henk Bouwknegt, na vele mooie jaren, afscheid van de Koninklijke Landmacht.

Zijn FLO receptie vond plaats op het Instituut Defensie Leergangen te Breda waar hij als docent gewerkt heeft.
Henk blijft als secretaris van de VVB&T actief en daar is het regiment hem zeer dankbaar voor.
Succes met wandelen naar Santiago de Compostella !
Dank dat het Regiment vandaag aanwezig mocht zijn.
5 antwoorden
 1. J.A.C. Slingerland
  J.A.C. Slingerland zegt:

  Henk, wens je het allerbeste toe in deze nieuwe levensfase. Fijn, dat je voor het Regiment actief wil blijven. Bedankt voor je collegialiteit en kameraadschap !

  Jan Slingerland

  • Willy
   Willy zegt:

   Goedenavond ik heb een vraagje bent u lkol Slingerland die bij persco heeft gewerkt? Ja ik wert niet of i mij nog kan herrineren Willy Van Leeuwen ( nu Groen)! Er is een kleine reünie geweest en uw naam voel daarbij. Nu komt er nog een bijeenkomst in sept en ik dacht ik ga u opzoeken , ik hoop dat u het bent!
   Hoop mensen zullen verrast zijn u te zien .
   Gr Willy Groen
   Email: skihut63@hotmail.com

 2. Luuk Popken
  Luuk Popken zegt:

  Beste Henk. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je FLO. Dat je er van mag genieten. Het ga je goed. En misschien kruizen onze wegen elkaar nog een keer.
  Hartelijke groet.
  Luuk Popken oud personeel 3de peloton 106 Bergingscie.

 3. Willy
  Willy zegt:

  Goedenavond ik heb een vraagje bent u lkol Slingerland die bij persco heeft gewerkt? Ja ik weet niet of i mij nog kan herrineren Willy Van Leeuwen ( nu Groen)! Er is een kleine reünie geweest en uw naam viel daarbij. Nu komt er nog een bijeenkomst in sept en ik dacht ik ga u opzoeken , ik hoop dat u het bent!
  Hoop mensen zullen verrast zijn u te zien .
  Gr Willy Groen
  Email: skihut63@hotmail.com

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie