Legpenning CDC voor adjudant Hessel Faber

Een verraste Defensieonderdeelsadjudant CDC Hessel Faber kreeg vandaag de legpenning CDC voor zijn zeer goede verdiensten voor onderofficieren en daar aan gelijkgestelde burgers binnen het CDC. Commandant Leonard Kok overhandigde het eremetaal als een van zijn laatste daden als baas van het CommandoDienstenCentra.

Faber is werkzaam als Defensie Onderdeels Adjudant (DOA) CDC. Kok omschreef hem als ‘zeer toegewijd en ijverig’ en dat Faber aandacht en belangstelling heeft voor iedereen die op zijn pad komt. Faber is niet alleen adviseur van de commandant, maar ook een toegankelijke vraagbaak voor collega’s.

Faber zette zich als DOA in voor het loopbaanbeleid van burgers. Ook spande hij zich in om – na aanvankelijke weerstand – deel te nemen aan de open dagen van de marine vorig jaar. Hij heeft volgens Kok doorzettingsvermogen, visie en resultaatgericht. “Na de primeur om mee te doen in gezamenlijkheid met DMO, is het nu ingesleten in de organisatie om dit standaard te doen. Daarmee toont AOO Faber zowel goed te kunnen samenwerken als ook aan anderen de ruimte te geven hun vak uit te oefenen. Zo belichaamt hij de kernwaarden van het CDC”, aldus Kok.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie