NSE detachement uit Erbil terug van uitzending.

11/05/2023

Afgelopen dinsdag kwam het NSE detachement uit Erbil terug van uitzending. Na 2 dagen adaptatie op Kreta kwamen de mannen en vrouwen rond 1600 uur aan op Schiphol. De hal stond al aardig vol met relaties met mooie ballonnen, kadoottjes en spandoeken 'WELKOM THUIS' . Kolonel van Dijk, plv C- OOCL heette iedereen van harte welkom namens de CDS en toen dacht iedereen dat ze wel naar buiten zouden komen. Maar het geduld werd behoorijk op de proef gesteld.  Maar liefst 1 uur en 3 kwartier na landing konden de eersten hun koffer op de band vinden en eindelijk in de armen van hun relaties springen. Ook de toekomstige RA, was een van de terugkeerders en we hebben hem en alle andere regimentsgenoten, voorzover dat lukte van harte welkom geheten.

RC

foto's

Vrienden van het Regiment