Oproep: Gezocht, oud collega’s van Aoo bd G.J Bos

Beste lezer,

Enige tijd geleden plaatste ik onderstaande oproep in Checkpoint en is deze tekst ook geplaatst op uw facebookpagina. Een oud collega van mijn vader uit de tijd van Nieuw Millingen heeft gereageerd. Hij had nog een foto thuis liggen, die u in de bijlage vindt. Mijn vader is de 4e man van links op de achterste rij. Wie o wie zijn de andere heren die op de foto staan en in het kader van onderstaande kom ik graag met hen in contact.

​Voor het schrijven van een boek zoek ik oud collega’s van mijn vader Geert J. Bos – 15 juni 1945
Bos is werkzaam geweest bij het dienstvak van de Intendance, waarvan hij in de laatste 5 jaar als adjudant bij de staf van 1 LK in Münster werkzaam was.

Per 1 juli 2000 ging hij met flo. In de jaren zeventig en tachtig vervulde hij diverse beheerdersfuncties op de Veluwe. Hij is woonachtig geweest in Ede en Bennekom. ​Reacties W. Bos, Ganzenstraat 64, 3815 JG Amersfoort, tel: 0628110949, e-mail bos.winny@gmail.com​​

Nieuwsgierig naar uw reactie, wens ik u een fijn Pinksterweekend.

Winny Bos

IMG_20150521_103626

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie