Regiment B&T steunt Veteranenkunst

Op woensdag 30 maart jl. vond de omvangrijke donatie plaats van onze afgetreden Regimentscommandant (lkol bd Willy Engelmann) aan de Stichting Veteranenkunst (SVK).
Voor zijn commando-overdracht en FLO receptie had lkol Engelmann op 25 februari verzocht om een bijdrage te geven aan een goed doel gerelateerd aan Nederlandse veteranen. Hij had hiertoe gekozen voor de Stichting Veteranenkunst (SVK). Zowel om persoonlijke redenen, als om deze relatief onbekende stichting enige bekendheid te bieden.
De uiteindelijke overdracht van het in totaal gedoneerde bedrag vond plaats op de locatie van onze eigen Historische Collectie B&T op het Museumplein te Soesterberg, waar namens het bestuur van de SVK mw Inga Severs-Both en dhr Jor Grootendorst een cheque in ontvangst namen die een significante waarde vertegenwoordigt. Op verzoek van de SVK wordt dit bedrag niet bekend gesteld, maar u mag aannemen dat dit bedrag alle verwachtingen ver overtreft.

Lkol bd Engelmann en de SVK willen dan ook alle gulle gevers van harte dank zeggen voor hun bijdrage aan dit goede doel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie