Regimentsleden buiten dienst

Leden Regiment Bevoorradings en Transporttroepen

Dit artikel is vooral bedoeld voor u die inmiddels de militaire dienst heeft verlaten. Dit betekent voor het Regiment B&T dat we u, min of meer, uit het oog verliezen. Als Regiment hebben we na uw dienstverlating namelijk geen toegang meer tot uw (militaire) persooonsgegevens. Iedereen die, gedurende zijn actieve dienstperiode, ingedeeld is bij het Regiment Bevoorrading- en Transporttroepen is lid van het Regiment en blijft dat ook na zijn diensttijd.

Als veteraan heeft u natuurlijk de mogelijkheid om lid te worden van de Vereniging Veteranen Regiment B&T (VVRB&T). Als u lid bent blijven, op die manier, uw gegevens up to date. (voor bijzonderheden zie verder de website van de VVRB&T)

Bent u geen veteraan of wilt u geen lid worden van de Veteranen-vereniging dan heb ik een verzoek aan u. Ons verzoek is om deel uit te gaan maken van het overzicht “Leden Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen”. Dit kan door middel van het verstrekken van een aantal gegevens. U kunt dit doen door: * Een email te sturen naar: regiment.bent@mindef.nl;

* Vervolgens sturen wij u, digitaal, een aanmeldformulier, met het verzoek deze in te vullen.

* Na invulling mailt u deze weer terug.

De door u verstrekte gegevens worden door het regiment beheerd conform het gestelde in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Waarom vragen wij dit aan u?

1. De belangrijkste reden is om u als regimentslid, op de hoogte te houden van het wel en wee en van de activiteiten van uw Regiment. Dit vooral digitaal, via een nieuwsbrief of een mailbericht.

2. Daarnaast willen we overzicht hebben en houden over de niet actief dienende leden van het Regiment.

Het is de bedoeling dat, in de toekomst, u zelf uw gegevens “up to date” houdt via de website. Dit is nog in ontwikkeling.

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen via regiment.bent@mindef.nl.

 

3 antwoorden
  1. Th.C. Spang
    Th.C. Spang zegt:

    Goed bericht van het Regiment B&T, nu maar hopen dat de BD-ers en Veteranen zelf ook reageren en hun betrokkenheid/belangstelling tonen voor het Regiment B&T, mee praten en denken kan geenkwaad.(Laat het geen eenrichtingsverkeer worden).

  2. Th.C. Spang
    Th.C. Spang zegt:

    Goed bericht van het Regiment B&T, nu maar hopen dat de BD-ers en Veteranen zelf ook reageren en hun betrokkenheid/belangstelling tonen voor het Regiment B&T, mee praten en denken kan geen kwaad.(Laat het geen eenrichtingsverkeer worden).

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie