Reünie JSD 1 t/m 7 MINUSMA 1-12-2016

Mali, Gao, Minusma, Kamp Castor. 2 mei 2014 Overdracht Kamp Castor aan Joint Support Detachement onderleiding van Lt-kol Nicole de Wolf.

Op donderdag 1 december 2016 organiseren wij, in samenwerking met de veteranenverenigingen van de regimenten GNK, TD en het korps MA, een reünie voor het personeel van JSD 1 t/m 7 (incl deployment) op de Generaal-Majoor Kootkazerne in Stroe.

Als lid van het JSD heb je een onmisbare bijdrage geleverd aan de missie MINUSMA en daar willen wij je voor bedanken.

Het JSD-personeel van de regimenten B&T, GNK, TD en het korps MA wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze reünie. Meet & Greet staat centraal tijdens dit evenement. Het belangrijkste op deze dag is herinneringen ophalen en bijpraten met collega’s en maten van de uitzending. Het personeel dat niet tot de regimenten B&T, GNK, TD en het korps MA behoort, maar wel werkzaam is geweest bij JSD 1 t/m 7 MINUSMA wordt niet separaat uitgenodigd, maar is natuurlijk van harte welkom. Personeel behorend tot de genoemde regimenten en het korps dat SOF, ISR en Contco hebben ondersteund zijn ook van harte welkom. Ook zij kunnen zich aanmelden.

De reünie begint om 16.00 uur en vanaf die tijd zijn alle reünisten van harte welkom.
Tegen de avond wordt er een smakelijk buffet verzorgd en kan de avond met een lekker hapje en drankje worden ingezet.

Tijdens de reünie wordt er beeldmateriaal van het JSD getoond. Wanneer je nog beeldmateriaal hebt, willen wij dit graag gebruiken. Je kunt dit aanleveren bij (of contact opnemen met) sgt1 Jeroen Hoeksel.

Geef je dus snel op door het aanmeldformulier onderaan dit bericht in te vullen en €6,- over te maken op NL58INGB0002366552 ovv “Reünie JSD”. Voor dit bedrag ontvang je tijdens de reünie consumptiebonnen.

LET op: Je aanmelding is definitief als u het bedrag heeft overgemaakt!

Je kunt je inschrijven tot 1 november. Omdat wij mogelijk niet iedereen kunnen bereiken, vragen wij je om dit bericht te delen via mail, FB etc.

Tot 1 december in Stroe!!!!

 

Voorletters (verplicht)

Voorvoegsel

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en woonplaats (verplicht)

V-nummer (verplicht)

Rotatie (s) (verplicht)

Uw email

Anti-spam Code captcha

 

 

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie