Reünie Nederlands-Indië 1946-1951

We doen het niet vaak maar deze willen we u toch even onder de aandacht brengen.

 

Reünie voor Geneeskundige Personeel Nederlands Indië 1946-1951.

Een reünie voor alle veteranen die gediend hebben bij een Geneeskundige Formatie in voormalig Nederlands –  Indië in de periode 1946-1951.

Het gaat om personeel dat gediend heeft bij één van de 17 HUPVA’s, 4 Veldhospitalen, 7 Chirurgische eenheden, 2 Hoofdverbandplaatsen, 2 statische hospitalen, tandheelkundige groepen en hygiënische eenheden.
Ook niet Geneeskundig personeel, maar wel deel uitmakend van een geneeskundige formatie zoals chauffeurs, koks enz. Naaste familie en /of begeleiders zijn van harte welkom.

De reünie wordt gehouden op donderdag 21 april 2016 in Ermelo. De reünie locatie is gelijkvloers en rolstoel toegankelijk. Parkeren kan in de naaste omgeving.

Wij bieden een aantrekkelijk programma en natuurlijk een uitstekende Indische maaltijd. De reünie locatie is goed bereikbaar per auto en rolstoel toegankelijk.
Het definitieve programma sturen we naar u  toe.

Deze Reünie wordt georganiseerd door de Reünie Commissie van de Eerste Hupva, De Landelijke Vereniging Veteranen Geneeskundige Diensten en met steun van het Regiment Geneeskundige Troepen.

 

Email: ned.indie@veteranen.nl

Telefoon: 0521 370092

Post adres: A. de Jager, Postbus 40102, 7504RC Enschede

3 antwoorden
 1. Olga van Wensveen
  Olga van Wensveen zegt:

  Ook namens mijn vader, Piet van Wensveen 43 HPVA, heel hartelijk dank voor deze fantastische dag! Het is zó belangrijk dat deze veteranen het respect en de eer krijgen die ze verdienen. En op deze wijze krijgen ze dat. Jullie hebben ons, en ook mij zijn dochter, erg blij gemaakt.

  Nogmaals, heel hartelijk dank!

 2. Janet
  Janet zegt:

  Goedemiddag ik ben op zoek naar informatie over mijn vaders tijd in Nederlands Indië . Hij was voor zover ik weet bij de tandheelkundige dienst. Hij is vanuit de JWF kazerne uitgezonden naar ned indie , ik geloof inn1946. Hij heeft nooit iets over die tijd losgelaten . Zijn naam is Jaap Appelhof uit Groningen . Weet u misschien waar ik info zou kunnen krijgen ? Het gaat me niet om feitelijke info maar over verhalen over hem en mensen die hem hebben gekend daar. Hoewel dat steeds moeilijker zal worden omdat het al zo lang geleden is. Hartelijke groet Janet Appelhof

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie