Stichting Onbekende Helden

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.

De Stichting Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen is sinds kort deelnemer aan het kortingsprogramma van de Stichting Onbekende Helden. Klik op het logo om de website van de Stichting Onbekende Helden te bezoeken.

De toegang tot de Historische Collectie is gratis en op vertoon van de Veteranenpas krijgt de veteraan 10% korting op alle artikelen in de museumwinkel.

Bezoek de website van de Stichting Onbekende Helden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie