Uitreiking Regimentslegpennig nr. 59 aan SMi R.J.F (John) Hunter

De commandant van het Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen, de voordracht in beschouwing nemend,
kent toe de Regimentslegpenning (nr. 59) aan:
 
Sergeant Majoor R.J.F. (John) Hunter
(vm. CSM 11 Bevocie AASLT)
 
 

Wegens:Op woensdag 26 april jl. heeft, na zijn stokoverdracht, Smi R.J.F. (John) Hunter, op dat moment al de vm. CSM 11 Bevocie AASLT uit handen van de Regimentscommandant B&T de Regimentslegpenning (nr. 59) ontvangen.

Hij ontving de Legpenning voor zijn gedurende meerdere jaren zeer actieve inzet voor het Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen. Hij stond altijd paraat om het Regiment te ondersteunen en stimuleerde o.a. zeer actief de deelname aan Regimentsactiviteiten. Hij heeft een groot gevoel voor; de invulling van tradities, waardering en erkenning voor veteranen en de omgang en waardering voor oudgedienden. Daarnaast heeft hij vele uren geïnvesteerd in de geschiedschrijving van zowel 11 Bevocompagnie AASLT als van het Regiment B&T. Hij was een van de drijvende krachten achter het opnieuw oppakken van de tradities van de voormalige Luchtverplegingscompagnie van het KNIL. Dit in het kader van de recente Airdrop ontwikkelingen binnen de 11e Luchtmobiele Brigade. Het Regiment is hem veel dank verschuldigd.


1 antwoord
  1. J.A.C. Slingerland
    J.A.C. Slingerland zegt:

    John, van harte gefeliciteerd met deze dik verdiende Regimentslegpenning. Je hoort nu bij een illuster en zeer select gezelschap !

    Jan Slingerland, oud-Regc B&T

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie