Nijmeegse vierdaagse.

18/07/2023

Dag 1: De 4 daagse is begonnen en natuurlijk steunt het regiment alle leden die deelnemen op de route. Samen met onze vrienden van de TD en de MA zijn we de hele week zeer herkenbaar aanwezig. Vergeet niet bij de borrel op Heumensoord te zijn donderdagavond en kom een mooi presentje ophalen bij Charlemagne a.s. vrijdag. Veel succes voor alle lopers!! Dag 1 staan we bij de Plak in Bemmel!

Dag 2: van de vierdaagse, En het logistieke ondersteuningsteam is weer gereed voor de support voor alle Loggies die meelopen. We staan net voor Beuningen. Veel succes en de Palmpit, Vat123 en de smeerolie staat voor jullie klaar! En kom nog eens terug, want er komen steeds meer foto's bij!!!

Dag 3: En ook de derde dag staan we weer paraat. Kwakkenbergweg Berg en Dal. Kort voor de finish nog even een Palmpitje tanken voor de beste laatste meters. Net als gisteren worden de foto's steeds geüpload! 

Na 75 % van de missie, is het goed om even bij elkaar te komen. Ongeveer 150 regimentsgenoten, lopers, verzorgers en medewerkers van de CVM organisatie kwamen vanavond op Heumensoord bij elkaar om samen een drankje te doen. De 4 daagse loop je nooit alleen maar altijd samen! Samen verbroedert en maakt ons als regiment  krachtig. En krachtig klonk ons regimentslied uit de vele regimentskeeltjes waarna we een toost uitbrachten op alle regimentsgenoten en op het regiment!!!

B&T all the way! Tot morgen op Charlemagne!!!

Dag 4: 

De laatste dag en de laatste loodjes voor onze dappere lopers bij de Nijmeegse Vierdaagse. 5 detachementen en vele individuele lopers van ons regiment hebben deelgenomen en verzamelen deze ochtend/ middag bij Charlemagne. Hier staan de logistieke regimenten en korps weer gebroederlijk bij elkaar.

Voor alle B&T lopers hebben we een mooi en smakelijk aandenken klaar liggen.

We zijn er klaar voor, kom even langs voor een gezellig praatje en een Palmpitje!!

B&T all the way

Meer foto's

Vrienden van het Regiment