Veteranendag 29 juni 2024

30/06/2024

Wat was het een prachtige dag vandaag in Den Haag. Veteranendag in optima forma! Mooi weer, zoveel vrolijke gezichten van collega veteranen en publiek, mooie tentoonstellingen en fantastische muziek op het Malieveld.

Wat een sfeertje.

Het defilé verliep prima en onze detachementen liepen er strak en verzorgd uit olv Jan litjens en Paul Knops. Om half 4 waren er meer dan 200 B&Ters en aanhang om luid en duidelijk samen ons regimentslied te zingen en een toost uit te brengen op onze veteranen en het Regiment!! Met veel dank aan ons organisatieteam, Marc , Jeroen en Andre, de vrijwilligers in de stand, onze top Marketentsters en natuurlijk alle deelnemers aan het defilé. En hoed af voor onze 2 oudste veteranen, Jan Boes en Wim Kloos, die aanwezig waren!! 🎩🎩

B&T All the way

Zeeeeer trotse RC

Vrienden van het Regiment