Commanders-Coin voor Chris

08/07/2024

Op 4 juli, 15 jaar geleden, veranderde het leven van Chris Kruize en zijn familie en collega’s drastisch. Tijdens een verplaatsing in Afghanistan werd zijn konvooi meerdere malen aangevallen, waarbij twee voertuigen op een IED reden. De volgende ochtend reed Chris zelf op een IED, wat leidde tot ernstige verwondingen.

Deze verwondingen vereisten repatriëring en een lang hersteltraject, en uiteindelijk kon hij niet langer als militair blijven werken, wat veel pijn deed.

Chris heeft dit lange traject moedig doorstaan. Hij nam zware beslissingen en koos ervoor om als burger bij defensie te blijven werken. Deze keuze heeft hij met beide handen opgepakt en ingevuld.

15 jaar later, is Chris voor ons regiment van grote waarde. Als onze regimentssecretaris werkt hij met hart en ziel om ervoor te zorgen dat alle activiteiten van het regiment goed verlopen.

Vorige week donderdagavond reikte de RA mijn Commanders-Coin uit aan Chris, die deze dag met zijn maten van toen en zijn familie met een bescheiden reünietje bij hem thuis herdacht.

We zijn blij met je, Chris, en willen dit met deze coin op deze speciale dag bevestigen.

En een dag als deze is natuurlijk alleen geslaagd met een toost op Chis en ...... Op het Regiment!!

B&T All the way!

RC

Vrienden van het Regiment